Dorpsvisie lijst 3 nummer 29 Paul Mattheeuwse

Dorpsvisie lijst 3 nummer 29 Paul Mattheeuwse

Waar een MENS zich thuis voelt

Spoordonk, de Beerzen en Oirschot kennen gelukkig nog steeds veel plekken waar het goed toeven is. Toch ben ik ook heel graag gewoon thuis met mijn gezin en de ‘aanhang’ die je er vanzelf gratis bij krijgt. Vanuit onze duurzame woning met zonnepanelen en een echte Oirschotse (duurzame) HR-kachel van ‘Harrie’ (beetje reclame mag toch wel) heb ik nl. een prachtig uitzicht over het historische centrum van Oirschot met als middelpunt de Sint-Petrusbasiliek.

Duurzaam wonen is voor mij belangrijk. Ooit begonnen met als doel een lage energierekening op de mat, maar in inmiddels ben ik er achter dat het voor de toekomst een must is. We hebben de wereld en dus ook Oirschot immers maar even ‘te leen’ van onze kinderen en kleinkinderen. Dus goed rentmeesterschap is gewenst. Ben dan ook trots op het feit dat we in onze straat inmiddels al ruim 200 stuks zonnepanelen hebben liggen. Maar de techniek staat nooit stil, en dagelijks komen er nieuwe toepassingen op duurzaamheidsgebied bij. Op naar een energieneutraal Oirschot,….want het kan.

Laat je inspireren op 15 maart tijdens het Duurzaamheid Café bij de Stapperij in Spoordonk, u bent van harte welkom.

Wist je dat Paul;

– Werkt bij de duurzaamste corporatie van heel Nederland Woonstichting ‘thuis.

– Twee politieke ‘idolen’ heeft, nl. Janus van Brunschot en Driek van de Vondervoort.

– Al vanaf aanvang betrokken is bij Dorpsvisie in div. functies (als raadslid / fractievoorzitter / bestuur / campagne etc.)

 

2018-03-11T11:18:29+00:00